dimecres, 30 de juliol del 2014

Avions 2. Equip de rescat


Avions 2, Equip de Rescat, és una de les apostes de la factoria Disney per omplir les sales aquest estiu i de pas vendre avions i avionets. De fet Disney guanya tans diners per merxandatge com per la projecció de les pel·lícules. I als pares en alguns moments la pel·lícula ens pot semblar un anunci de tot aquest merxandatge en pantalla gran.

La pel·lícula agrada als nens i hauria d’agradar als pares al veure que agrada als seus fills. Malgrat que parteix de l’univers Cars no està realitzada per Pixar, sinó que s’encarrega una divisió diferent de Disney (una tercera divisió no tan potent). Malgrat que els paisatges (sobretot les imatges de foc), els vehicles i alguns personatges estan ben aconseguits no té la mateixa ànima que el primer Cars. Potser el moment més interessant és quan apaguen un incendi amb música d'ACDC de fons. 



Si fa un any vam poder veure la pel·lícula animada Avions, una història sobre ales a l'estil de Cars. El film narrava com Dusty, un avió fumigador amb por a les altures, finalment aconseguia agafar coratge no només per volar, sinó per participar en una competició de primera categoria!

A Avions 2, Equip de Rescat, la història explica que Dusty s'adona que el seu motor ja no rendeix per fer carreres, i decideix unir-se a l'equip de protecció i rescat del Parc Nacional de Piston Peak. Però aquesta nova feina de bomber no serà pas fàcil quan sorgeix un gran incendi! Aleshores, ell juntament amb Blade Ranger, un veterà helicòpter, els seus companys Super Scooper Diper, Windlifter, l'avió exmilitar Cabbie i la colla de vehicles tot terrenys col·laboraran junts per extingir-lo. Un film que intenta explicar com també es pot ser un heroi i aprofitar les segones oportunitats que dóna la vida.

La pel·lícula no passarà a la història dels grans films d’animació però als nens els encanta i segur que aquests Nadals els Reis i Papa Noel es faran un tip de portar figures de Dusty i els seus nous companys.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada