dimarts, 2 de novembre del 2010

El Delorean Ibèric

Si “Regreso al futuro” fos una pel·lícula espanyola la màquina del temps no s’hauria instal·lat sobre un Delorean, sinó en un Seat 1200 Sport. Crec que és un dels esportius més espectaculars que s'han dissenyat mai.


Quan era petit hi havia un al meu carrer. Era dels pocs cotxes del carrer (llavors hi havia pocs cotxes al carrer) i si el seu propietari l’aparcava davant de casa no em cansava de mirar-lo. Era de color blanc i tenia una gran enganxina d’un  ànec groc. Em podia passar hores enfilat al sofà del menjador mirant-lo. Aquelles línies tan rectes i aquell paraxoc davanter negre, impressionant que li dona tota la personalitat, i el maleter del darrera, tan elegant i tan petit.
Va ser el primer model dissenyat per Seat, sense la compra de patent a Fiat. No va ser un èxit de vendes, les seves prestacions no eren espectaculars, però era un esportiu preciós. Per això és el Delorean de Seat: el Delorean tampoc va tenir molt èxit però és d’un disseny exquisit i costa d’oblidar. Si s’ha de fer una màquina del temps que sigui amb classe.

Per ampliar la informació sobre el Seat 1200 Sport es pot consultar aquesta pàgina web i  aquesta altra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada