dijous, 26 de desembre del 2013

L'art de la Guerra. Novel·la gràfica de Kelly Roma i Michael DeWeese


El arte de la guerra, és una novel·la gràfica de Kelly Roman il·lustrada per Michael DeWeese. Es tracta d’una inquietant i fosca novel·la gràfica que parteix dels principis claus de l’obra clàssica de Sun Tzu per armar un thriller futurista i revolucionari en el que Wall Street esta militaritzat i Xina és la primera potencia econòmica del món.

La història de Kelly Roman és molt original, una distòpia ombria potent i increïblement ben escrita, esta plena de drons, nanoexploradors, i soldats modificats genèticament, amb un món invers on la Xina i la Índia controlen un món amb uns EUA immersos en els caos i dependents dels gegants asiàtics. Per desgràcia massa aspectes dels que es veuen en el llibre s’intueixen en la realitat.

L’apartat gràfic de Michael DeWeese amb dues tintes: negra i vermella, s’ajusta perfectament a la duresa de la narració, amb un dibuix descarnat per una història descarnada. No deixa indiferent i les idees esclaten  com bombes incendiàries: unes provoquen reflexió, unes altres són retorçades i terribles. I malgrat tot, al final, queda un fil d’humanitat.  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada