dimecres, 26 de novembre del 2014

Viatge al centre de la Terra, de Jules Verne


El dia 25 de novembre de 1864 es va publicar Viatge al centre de la Terra de Jules Verne. Una novel·la d’aventures i ciència-ficció en la línia de les que va escriure el seu autor, una gran amant de la literatura, els viatges i la ciència. Originalment es va escriure en francès i uns anys després de la seva publicació s’hi van afegir dos capítols més. 150 anys després d’haver-la escrit, Viatge al centre de la terracontinua sent una de les obres més imaginatives de Jules Verne i de les poques que els científics d’avui en dia no han pogut reproduir. 

El protagonista de Viatge al centre de la Terra és el professor alemany Otto Lidenbrock, que descobreix un escrit del s.XII on s’afirma que el savi islandès Arne Saaknusseumm ha aconseguit arribar al centre de la terra. El professor Lidenbrock decidirà repetir els seus passos seguint les explicacions del document per fer la mateixa gesta. En aquest projecte l’acompanyaran del seu nebot Axel i del guia islandès Hans. Primer de tot hauran de viatjar a Islàndia i arribar fins el volcà Snaefells des d’on iniciaran les seves fantàstiques i perilloses aventures.


https://bibdevicinfantil.wordpress.com/2014/11/26/250-anys-de-la-publicacio-de-viatge-al-centre-de-la-terra-de-jules-verne/

2 comentaris:

  1. Me'l van fer llegir a l'institut. Haig de reconèixer que va ser de les millors lectures obligades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona elecció i gran lectura, Verne és tot un clàssic. El seu sentit de l'aventura encara és vigent

      Elimina